Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2014 08:16 - Сензационна седмица
Автор: goblenka Категория: Политика   
Прочетен: 880 Коментари: 0 Гласове:
1



    Сензационна седмица! Защо ли? Защото....
     Вчера обявиха сензацията, че Атила е българин! Имало доказателства! Това е толкова стара и известна на света сензация, че не знам, защо е сензация за нас! Също както не е нещо ново и това, че смятат последният вавилонски владетел Зиази за българин. По-точно, за родоначалник на българите, ама, те българите са много по-древни от Зиази, така, че... Ама... Не си знаем миналото и не ни интересува. Виж, ако ни го поднасят като сензации, може и да понаучим нещичко.
       Днес ще се срещнат в ефира на НОВА ТВ Люба Кулезич и Николай Бареков! " Сблъсъкът на века"! Така го анонсират! Бареков сериозно се готви за него. Обсебен е от тази задача, защото, в ефира на БТВ, пред Цонев и Ризова, неволно споменаваше името на бившата си колежка. Явно, вече сме в предизборна кампания, защото Бареков е предприел рейд по всички телевизии! Даже и при Кулезич ще иде, въпреки откритата им вражда.
        Жертва на флашки и в режим на обяснение влезе и Кулезич. Кой е слушал и манипулирал телефоните и? Защо? Тя ли е единственият слушан " опозиционен" журналист? След като я малтретираха, сега я слушат и дискридитират! На това ще се върна по-късно.
        И Цар Киро имал тефтерче! Държал на заплата митничари, политици, магистрати... Семейството му отрече това да е неговия почерк. Дъщеря му каза и с право, че всеки може да напише такова тефтерче и да го подхвърли. Че не е нормално такива записки да се правят с молив. Да, ама веднага ги контрираха, че може да го е писал служител! А, де! Не, че защитавам Рашков, който откровено заяви, че симпатизира на БСП! Нито пък съм крепител на БСП! Но, наистина, всеки може да напише и подхвърли подобно тефтерче! Това важи както за Рашковото, така и за Златановото тефтерче. В случая на Рашков, имайки в предвид, че е циганин, предполагат ниска грамотност и не до там висок интелект, та за това са използвали молив и разкривен почерк. Да, ама с нисък интелект не се става цар, пък бил той и цигански! Интересна и забавна ми беше реакцията на БСП. Изумена, че не само тя може да поръчва, изработва и разпространява компромати! И, защо е изумена? Тази мода не я е въвел вечният виномвен Борисов, а сега управляващите БСП и ДПС. Те така се докопаха до властта! Защо си мислят, че държат монопола над тази тактика?
      Скандалът Патрашкова! Има ли записи, или няма? Ако ги има от къде? Как пък, щом се появи такава стока, каца при нея? Ще я разследват ли за безотговорно отношение към тайни, за разпространение не компромати? Ще проследят ли кой е поръчал, на кого, кой е изработил този компромат, кой го е дал на Патрашкова? Ще има ли наказани за неправомерно слушане, защото Йовчев твърди, че не слуша опозицията! Опозицията почти година е в опозиция, а преди това няма да си прави авто компромати, та като мине в опозиция, да се само застреля. И, веднага нещата отиват към делата за подслушване срещу Цветанов и Костинбродските бюлетини. И ГЕРБ не защитавам. Анализирам скандални практики, автори, поръчители, изпълнители и цели.
        Един червен депутат ходил на своя глава в Сирия! Вместо да се покае, заявява, че би отишъл и в размирен Киев. Защо? Какво го тегли към такива места? Дали не изучава " овладяване на бунтовете"? Дали умните стратези на управляващите не предусещат нови бунтове у нас? Такива, като в Украйна? Като стана дума за непозволени посещения, по един депутат от всички парламентарни групи, дружно посетиха Тайланд, на разноски на Тайланд. Защо? Един обясни, че се интересува от икономиката. Друг си купил сервиз... Май всеки един се интересува от феномена Тайланд. Една страна, която е анексирана силово към Китай, но е запазила своята идентичност и има сериозна икономика.
        Европа пак ни прати критичен доклад! В него, освен обичайните критики и препоръки има и нещо ново. Заплашва, че ще си оттегли доверието от нас. Айдеее... И те! Вместо това да уплаши управляващите, те както до сега го разчетоха като критика за предишните два кабинета и като похвала за сегашния. До някъде имат право, защото периодът е 18 месеца и през това време имахме два парламента и 3 правителства. Но, доверие може да се снеме само от сега управляващите. Няма как да го снемат от останалите. Защо никой от до сега управлявалите за последните 7 години, от както сме член на ЕС, не е заплашван така.
     Ще ми се да засегна предстоящите главоболия, които ни чакат заради застрояването на Странджа, заради нерегламентираните сметища, заради частичното пускане на Химко Враца, ама ще стане много дълго. Ще ви доскучае. Можете и сами да поръзсъждавате над тия и още, не споменати тук горещи теми. Като новият Наказателен Кодекс, Изборният закон, номерираните бюлетини, които пращат на кино тайната на вота...

     Сложих многоточие, защото темата не е изчерпана. Мога само да ви пожелая 7-8 дни до следващия пост, по-добри от тия, които сега изпращаме. И, да ви препоръчам да сте по-бдителни и сериозни по отношение на темите, които ни сервира властта. От това зависи животът ви. Дали ще се подобрява, или напротив!
   


Тагове:   две,   ТРИ,   едно,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: goblenka
Категория: Политика
Прочетен: 140527
Постинги: 94
Коментари: 116
Гласове: 36
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031