Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2014 08:32 - Взимам си доверието и произтичащия от него имунитет...
Автор: goblenka Категория: Политика   
Прочетен: 631 Коментари: 0 Гласове:
0



     Привет! Изтече първата цяла седмица от новата година! Най-яркото събитие отново е сътворено от Волен Сидеров! За този човек скандалът, като че ли е жизнено нужен! Вътрешен, международен.... Скандал да има! Питам се, кой истински патриот, какъвто той твърди, че е, ще прави и невъзможното, за да посрами страната си? Той твърди, че е родолюбец и работи за народа си! За неговите интереси! Заплати 1000 лева, пенсии - 500... Тия обещания го вкараха в парламента, като четвърта сила! Той стана помощното колело на управляващите. И, тъй като те не могат без него, започна да си показва рогата на воля! Дали ще му отнемат имунитета и ще го осъдят за това поведение? Съмнявам се! Просто, за пореден път ще му се размине, а рогата му ще пораснат още малко! Той казва, че Атака е националистична партия. Ще рече: Партия, защитаваща националните интереси. Аз виждам само и единствено защита на руски интереси, ксенофобия, простащина и болезнено само величаене! Виждам един неясен паричен поток, влизащ в касата на Атака и неясно, неоправдано политически излизащ! Има и други националистически партии у нас, но няма патриотична, про българска. Нито ВМРО, нито Расате са такива. А, новата партия как беше " Чиста кръв" ли беше, какво беше - съвсем не е. На фона на съществуващите псевдо патриотични партии и една стара етно паритя, каквато е ДПС, излиза една нова, не знам вече има ли регистрация, Помак! Да напомня: по конституция, ние сме едно национална държава и нямаме малцинства. Но пък сме подписали не един документ, защитаващ малцинствата! Това ако не е нон сенс! И, малцинствата надигнаха глави и пожелаха ясна идентичност! Наред с традицзионните турски и цигански, вече се заговори за власи и помаци. Но, те са си наши. Не са дошли от някъде и натурализирани, както например арменци и евреи. Не са станали малцинства, поради международни актове, или политически гонения, каквито са тракийските българи, прогонени от Турция, или Българите, попаднали в Сърбия. Тогава? Онова, което ще се получи, в краен резултат е още по-голямо раздробяване на тялото на народа и невъзможност той да постигне своята основна цел: силно, про българско управление, добър жизнен стандарт, уважение от страна на другите народи! До тук, за анти български действия на политици, кандидат политици, медии, анализатори и външни лобита!
  На заден план пък течеше източването на страната чрез големите външно търговски фирми: енерго разпространители, горива, търговски вериги, мобилни оператори... В едно с него тече източването и задлъжняването от БГ властта! Заеми, заеми и пак заеми! В замяна, ще се съживяват заводи като Химко! Светът напредна технологично много. А, те ще съживяват технология, остаряла още при затварянето на завода! Излишно харчене на малкото пари, до които могат да се докопат! Но, популизмът е в основата на всичко, което прави това управление, защото трябва да си опазят властта! Трябва да противодействат на нестихващите протести!
 Предложиха, т.е, представиха новият законопроект! Това е старият, леко напудрен в полза на престъпноста закон! А,правиха го толкова време! Тече и активно претендиране от страна мюфтийството за имоти в страната. И, понеже преди много години, още в началото на 20 век е решено и подписано, че Турция няма право на претенции спряма имоти на наша територия, днес претенции предявяват джамиите, уж, независимо от Турция! Току виж някой повярвал! Те, парите за джамиите, за ислямските училища не минават през Турция! Нямаме турски ислямски функционери, които гастролират у нас, да правят сонети, или да проповядват ислям?!
  Това, което аз виждам, което не просто ме притеснява, а направо плаши е, че за България се борят Русия и Турция, а Западът се е оттеглил и чака да види крайния резултат! За това и направих толкова тесен паралел със събитията в Украйна!
   От години политиката, водена от различни правителства, води страната на долу. Хората загубиха парите си, надеждите си, социалните си придобивки, децата си / те напуснаха в голямата си част страната/, домовете си / много от тях ги взеха съдия изпълнители, други бяха разграбени, трети - продадени на безценица, за да не бъдат разграбени /.... Хората загубиха самоуважението си, уважението към другия и просташкия, обиден въпрос: Кой си те би, че ще..., вече не ги обижда! За това, аз направих нещо много естествено и го повтарям тук:
   Заявявам че свалям личното си доверие и произтичащия от него имуните от всички депутати и министри! Дистанцирам се от цялостната политика, водена от тази власт, от решенията на КС, от назначенията, направени след изборите 2013 и решенията на новоназначените! Не позволявам на никой от тези публични лица, държавни  служители, да говорят от мое име, да ме злепоставят в страната и на вън! Не позволявам да се крият зад моя гръб!
    Ако всички недоволни го направят това, няма да може да говорят, че щом някой не е гласувал за опоненти, значи е гласувал за тях! Няма да имат основание да казват, че такава е волята на избирателя! Той такава политика искал! Защото много избиратели, дори и измежду далите си гласа за управляващите, са недоволни! Доверие се дава, но и се взима и то не само по време на избори!
    Спирам за сега, защото все пак е събота. Ден за почивка.


Тагове:   две,   ТРИ,   едно,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: goblenka
Категория: Политика
Прочетен: 141525
Постинги: 94
Коментари: 116
Гласове: 36
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930