Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2012 07:21 - Спортът " Омъскаряване"
Автор: goblenka Категория: Политика   
Прочетен: 1161 Коментари: 3 Гласове:
0



 На последък ми се набива в очите името на Г-жа Марковска. Около нея и върху нея се изсипа толкова кал, че с фадрома да я ринеш! Хора, които не я познават, чули, познавали някого, някой казал... И, Марковска стана чудовище! Да беше само тя! На всички нива, щом някой се оформи като разпознаваема личност, вкупом тръгват да го компрометират! Той не бива да вири над тях! Питам, ако в степта от ниски треви няма храсти и дървета, къде ще намерите сянка? Това, разбира се е иносказателност и надявам се няма нужда да я обяснявам. За жалост, все ме опровергават! Искам дебело да подчертая: Колкото повече " големи" личности имаме, толкова по-добре за нас! Оставете ги да пораснат! Дайте им възможност да се развият! Имаме нужда от тях! Но, от вас зависи, дали ще раждат полезен, или отровен плод! За това, следете развитието им и стопирайте отклоненията, а не да ги сечете до дъно! Всеки има в живота си по-големи, или по-малки грешки! Всеки има нещо, което не иска да показва! Защо тези хора да нямат? Защо само те трябва да се смачкват заради това? Та, те са нашата надежда да се изправим! Към тях трябва да се привържем, за да може да не ни прекършат бурите, докато растем! Не е задължително да даваме същия плод! Важно е те да ни крепят, до като пораснем. Не за пръв път си обезглавяваме елита! За това и днес нямаме елит, в истинския смисъл на думата, а изплувал какардак! Неговото място е на дъното, но той е от горе и се сили да ни управлява, поучава, да ни формира... Добре си помислете, какви хора трябва да подкрепим и да им помогнем да израснат! Към тях после ще можете да се прикрепите, ако те позволят! Сегашният " елит" не го позволява. Той много се страхува, да не порасне някой " бор", " ела", или друго благородно дърво! Сипват сол в корените на всяка издънка, която дава знак за благородство! И, ние повтаряме тяхните действия! После се оплакваме от лоша политика, лоша интелигенция, лоша култура, лощ бизнес, здравеопазване.... Ами, как да бъде? Ние, доброто сме го убили, преди да го видим!


Тагове:   две,   ТРИ,   едно,


Гласувай:
0


Вълнообразно


1. goblenka - Обичаме ли да омъскаряваме
06.11.2012 06:57
Мнението ми, че прекаляваме с това занимание подразни много хора. Не знам защо! Мисля, че колкото и да е приятно за мнозина да се забавляват на чужд гръб и да градят самочувствие - това е вредно. Вредно е за самите хора и за техните жертви! Може би се смесва свободата на словото със ненаказаността на сриването на нечия репутация, с гаврата, с интригантството... Когато използвах темата Марковска, исках да обърна внимание на този проблем!
цитирай
2. goblenka - Омаскаряване
06.11.2012 07:07
Ако тази енергия, разрушителна по своята същност се впрягаше за градивни цели, щяхме да сме пример за подражание за целия свят! Не познавам Марковска! Познавам Къци Вапцаров! Чудя се, защо такива " колоси" / нарочно използвам кавички /, като Юлиян Константинов, Фънки, Патрашкова, Златка, ех тази Златка, изпитват такова желание да тормозят и унижават Къци? Същото го има и в политиката , и в бизнеса, и в отношенията между съседи... Защо? За мен това е войнстваща простащина и простотия! При такова поведение, такива отношения, как искате да ни възприема света? Какво мнение има за нас? Златка ли е модел за подражание? Константинов? Аз бих предложила Никол Станкулова! Дори, Марияна Попова и Орлин са много по-достойни от въпросните " колоси "! Те и за това така прегърнаха Златка! Нужно е нещо повече, за да те уважават от това, да псуваш, да пиеш и да тормозиш някого! Може би, да имаш култура и хигиена в обноските, в отношенията, да имаш някакъв потенциал от знания и умения, да го ползваш умно и градивно... Не искам ли прекалено много? Опасявам се, че да! Страх ме е, че народът, като цяло, не е способен да ми даде това, което искам! За това сме последни в класациите на белите държави!
цитирай
3. goblenka - Къде ми отиде коментара?
06.11.2012 07:19
Изчезна! Исках и обясних, че имаме на лице войнстваща простащина и простотия, които провалят репутации, тормозят и изтощават добри хора! Не познавам Марковска, но познавам Къци, Юлиян Константинов, Фънки, Златка... Не лично. От екрана! Такива колоси на просташко поведение, които го прилагат всеки ден спрямо Къци! На кого искаме да приличаме? На Златка, с нейните дефицитни знания, но изобилие от неконтролирани емоции, На Константинов и Фънки, които умират да се забавляват на чужда гръб, да се напиват и оставят след себе си " грозни" следи, на Патрашкова, която си мисли, че е върхът на човешката еволюция? Предпочитам да приличаме на Къци, който обръща и другата буза, вместо да влезе в конфликт! На Мариана Попова, която казва истината на всеки в очите! На Багата, който рядко говори, но винаги на място! На Никол Станкулова! Никой ли не забелязва колко интелект, култура и мило отношение се излъчва от нея? Това, че има такива младежи, на фона на пияните, биещи се и убиващи се пред заведения и по улици, ме успокоява! Това поведение и този образ е вездесъщ. Този образ иска да е добре приет по света, но не е! За това и сме последни сред белите държави! Трябва да сменим ОБРАЗА!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: goblenka
Категория: Политика
Прочетен: 140556
Постинги: 94
Коментари: 116
Гласове: 36
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031