Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Не написаната, спорната, отричаната история на българите. Първото появяване на името " българи",племената, породили се от тях...
Автор: goblenka Категория: Политика
Прочетен: 141065 Постинги: 94 Коментари: 116
Постинги в блога от Май, 2013 г.
Днес е празник! По стечение на обстоятелствата, той се вписа във страстната великденска седмица! Това е добре! Страданията ни са достатъчно, за да ни накарат да се замислим! Ка живеем? Защо живеем така? Това ли искаме? Какво да направим с живота, който ни предстои? И, иде една дата, когато, готови, или не, трябва да кажем нещо. Нещо, което ще определи живота ни за следващите 4 години. Аз съм много активен интернет човек и следя всичко по темата. Много съм притеснена! Заливат ни със помия много преди да се стигне до предсрочните избори. Сценарият, явно е бил подготвен за по-дълго време, но... Не може всичко да се предвиди. Оставката на правителството беше изненада, реакциите за компорматите не е стандартна. Не се получи словесен сбълъск. Наби се в очите на гледащите, че се бие паднал, който въобще не се отбранява. Наби се в очите, че цялата опозиция се обедини срещу ГЕРБ и това беше ясен знак, че се боят от неговата победа. Аз лично съм омерзена, потърсена от тази смрад, която с усмивка се ръси вече толкова време и дори се носи по света. Това ми говори, че разпространителите са лишени от морал, от държавническа отговорност, от чистоплътност. Дори обвиненията да се докажат и да има осъдени, начинът на придобиване и използване на тия СРС-та за мен е престъпление. Аз съм абсолютно сигурна, че няма централа, или офис на голяма корпорация без такъв архив! Мисля, че има сериозен пазар за такава стока и че има много заети със събирането на такава информация. Има служители на службите, които си докарват нещо отгоре, има и нелегално използване... За мен няма никакво съмнение. Сега, прокуратурата била готова  да заведе дело. Но, какво е съдебната система у нас? Едно скандално сборище, не справило се с компроматите спрямо себе си. Едно сборище, което трудно, да не кажа, невъзможно, ще извади читав за изборна длъжност човек. И трябва да отсъди вината по тия скандали. Как да вярвам, че ще е по закон, обективно?  Сега трябва да избираме. И измежду какво? Както писа един съфорумец между мухлясъл, по-мухлясъл, най-мухлясъл хляб! Не мога да намеря сила, дори сред малките, на която да се доверя и да направя опит да я добутам до парламента. Виждам, че обществото не мисли и не търси алтернатива сред малките партии. Обществото е пристрастено към скандала и загуби времето си да се занимава с него!
 Мисля, че трябва да спра, защото, все пак е празник. Но, това е страстната ни седмица! Подгответе се за голготата и възкресението! Въобще не съм убедена, че сте готови за възкресение!
Категория: Политика
Прочетен: 732 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: goblenka
Категория: Политика
Прочетен: 141065
Постинги: 94
Коментари: 116
Гласове: 36
Архив
Календар
«  Май, 2013  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031